This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

320DTLA

INGYENES SZÁLLÍTÁS 50.000 FT FELETT

SZÁLLÍTÁSI SZABÁLYZAT

INGYENES SZÁLLÍTÁS 50,000 FT FELETT MAGYARORSZÁG TERÜLETÉN!

A szállítás 2-4 munkanapot vesz igénybe a feladást követően, amelyről emailbe fogsz értesítés kapni.

Az emailben küldött csomagszám követőt használd, hogy figyeld, éppen merre jár csomagod! Amennyiben kérdésed merülne fel a rendeléseddel kapcsolatban, írj nekünk a contact@320dtla.com email címen!

MAGYARORSZÁG

Ha Magyarországra rendelsz, a GLS viszi ki a csomagodat.

Ezen felül van lehetőséged átvenni a csomagot Showroom-unkban is ('Showroom Pick-up'). Cím: 1051 Budapest, Zrínyi utca 4. 2.emelet

Fontos megjegyzés: A terméket a rendelés leadásától számítva 14 napon belül van lehetőséged átvenni. Az át nem vett termékek ára ezután automatikusan visszautalásra kerül!

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK:

SHOWROOM PICK-UP: INGYENES

GLS SZÁLLÍTÁS: 2,000 HUF (50,000 HUF FELETT INGYENES)

NEMZETKÖZI SZÁLLÍTÁS

Jelenleg minden csomagot standard kézbesítéssel adunk fel, FEDEX és DHL-en keresztül, a vilag minden tájára pár kivétellel.*

A rendelés kiszállítása átlagosan 5-7munkanapot vesz igénybe.

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK:

- EU: 7.000 HUF

- USA & KANADA: 12.000 HUF

- UK: 9.500 HUF

- VILÁG TÖBBI RÉSZE: 14.000 HUF

A SZÁLLÍTÁS MINDEN NEMZETKÖZI SZÁLLÍTÁS ESETÉBEN INGYENES 72.000 HUF FELETT

*Kivéve: Oroszország, Ukrajna, Azerbajdzsán, Bahrein.

Kell-e fizetnem extra adót a termék vámkezelése után?

Ha az EU-ban élsz, a szállításokat DDP (Delivery Duty Paid) rendszeren szállítják, így nem fizetsz további díjakat, amikor megrendelésed kiszállítják, vagy átlépik a határt. A vámokat és adókat közvetlenül a szállítási költségekbe számítják, és figyelembe vesszük a kijelentkezéskor fizetett teljes árban. Felhívjuk figyelmedet ugyanakkor, hogy ez azt jelenti, hogy a vámok és adók nem téríthetők vissza.

Kérjük, vedd figyelembe azt is, hogy ha a szállítási cím az EU-n kívüli országban van, akkor automatikusan importőr leszel. Ez azt jelenti, hogy megrendelésedet rendszerint a vámhatóságnál őrzik meg, amikor megérkezik az országába, és várja, hogy az importőr (Te) megtérítsd a vámokat és az adókat. A 320DTLA nem vállal felelősséget ezen költségek megfizetéséért. A megrendeléseket DHL-el szállítjuk, DAP (Delivery at Place) szolgáltatás használatával.

Kérjük, lépj kapcsolatba a helyi vámhivatallal, ha további információra van szükséged a vámokról és adókról. Vagy használd ezt az oldalt a számításhoz:

Import Duty Calculator - SimplyDuty

Kosár