This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

SZÁLLÍTÁSI SZABÁLYZAT

INGYENES SZÁLLÍTÁS 50,000 FT FELETT MAGYARORSZÁG TERÜLETÉN!

A szállítás 2-4 munkanapot vesz igénybe a feladást követően, amelyről emailbe fogsz értesítés kapni.

Az emailben küldött csomagszám követőt használd, hogy figyeld, éppen merre jár csomagod! Amennyiben kérdésed merülne fel a rendeléseddel kapcsolatban, írj nekünk a contact@320dtla.com email címen!

MAGYARORSZÁG

Ha Magyarországra rendelsz, a GLS viszi ki a csomagodat.

Ezen felül van lehetőséged átvenni a csomagot Showroom-unkban is ('Showroom Pick-up'). Cím: 1051 Budapest, Zrínyi utca 4. 2.emelet

Fontos megjegyzés: A terméket a rendelés leadásától számítva 14 napon belül van lehetőséged átvenni. Az át nem vett termékek ára ezután automatikusan visszautalásra kerül!

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK:

SHOWROOM PICK-UP: INGYENES

GLS SZÁLLÍTÁS: 2,000 HUF (50,000 HUF FELETT INGYENES)

NEMZETKÖZI SZÁLLÍTÁS

Jelenleg minden csomagot standard kézbesítéssel adunk fel, FEDEX és DHL-en keresztül, a vilag minden tájára pár kivétellel.*

A rendelés kiszállítása átlagosan 5-7munkanapot vesz igénybe.

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK:

- EU: 7.000 HUF

- USA & KANADA: 12.000 HUF

- UK: 9.500 HUF

- VILÁG TÖBBI RÉSZE: 14.000 HUF

A SZÁLLÍTÁS MINDEN NEMZETKÖZI SZÁLLÍTÁS ESETÉBEN INGYENES 72.000 HUF FELETT

*Kivéve: Oroszország, Ukrajna, Azerbajdzsán, Bahrein.

Kell-e fizetnem extra adót a termék vámkezelése után?

Ha az EU-ban élsz, a szállításokat DDP (Delivery Duty Paid) rendszeren szállítják, így nem fizetsz további díjakat, amikor megrendelésed kiszállítják, vagy átlépik a határt. A vámokat és adókat közvetlenül a szállítási költségekbe számítják, és figyelembe vesszük a kijelentkezéskor fizetett teljes árban. Felhívjuk figyelmedet ugyanakkor, hogy ez azt jelenti, hogy a vámok és adók nem téríthetők vissza.

Kérjük, vedd figyelembe azt is, hogy ha a szállítási cím az EU-n kívüli országban van, akkor automatikusan importőr leszel. Ez azt jelenti, hogy megrendelésedet rendszerint a vámhatóságnál őrzik meg, amikor megérkezik az országába, és várja, hogy az importőr (Te) megtérítsd a vámokat és az adókat. A 320DTLA nem vállal felelősséget ezen költségek megfizetéséért. A megrendeléseket DHL-el szállítjuk, DAP (Delivery at Place) szolgáltatás használatával.

Kérjük, lépj kapcsolatba a helyi vámhivatallal, ha további információra van szükséged a vámokról és adókról. Vagy használd ezt az oldalt a számításhoz:

Import Duty Calculator - SimplyDuty

Kosár