This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

PILATES A VÁROS FÖLÖTT: SOLID X 320DTLA - JEGYVÁSÁRLÁS

INGYENES KISZÁLLÍTÁS ÉS VISSZAKÜLDÉS

BLACK FRIDAY - 25% KEDVEZMÉNY

SZÁLLÍTÁS

1. Hova szállítunk?

A DHL-en keresztül a világ minden tájára szárítunk, pár kivételtől eltekintve, melyek a következők:

Oroszország, Ukrajna, Azerbajdzsán, Bahrein.

Ha Magyarországra rendelsz, a GLS viszi ki a csomagodat.

2. Módosítható a már leadott rendelés?

Miután leadtál egy rendelést, mi már nem tudunk változtatni rajta. Arra kérünk, hogy ilyen esetben közvetlenül a szállító céggel lépj kapcsolatba, ők tudnak változtatni például a szállítási címen, vagy tudják törölni a rendelést.

3. Mennyibe kerül a szállítás?

200 Euro (72 000 ft) feletti értékű megrendelést ingyen szállítunk ki.

Minden egyéb esetben az alábbi szállítási díjak érvényesek:

MAGYARORSZÁG

- 30 000 ft-ig 1 700 ft

- 30 000 ft - 72 000 ft között 2 300 ft

EU (kivéve Norvégia)

- €85-ig (~30 000 ft) € 15 (~5500 ft)

- €85 (~ 30 000 ft) - €200 (~72 000 ft) között € 22 (~8000 ft)

UK

- €85-ig (~ 30 000 ft ) €20 (~7300 ft)

- €85 (~30 000 ft) - €200 (~72 000 ft) között €25 (~9000 ft)

USA és KANADA

- €85-ig (~30 000 ft) €20 (~7300 ft)

- €85 (~30 000 ft) - €200 (~72 000 ft) között €25 (~9000 ft)

A VILÁG TÖBBI RÉSZÉRE

- €85-ig (~30 000 ft) €25 (~9000 ft)

- €85 (~30 000 ft) - €200 (~72 000 ft) között

- €40 (~14 500 ft)

4. Kell-e fizetnem extra adót a termék vámkezelése után?

Ha az EU-ban élsz, a szállításokat DDP (Delivery Duty Paid) rendszeren szállítják, így nem fizetsz további díjakat, amikor megrendelésed kiszállítják, vagy átlépik a határt. A vámokat és adókat közvetlenül a szállítási költségekbe számítják, és figyelembe vesszük a kijelentkezéskor fizetett teljes árban. Felhívjuk figyelmedet ugyanakkor, hogy ez azt jelenti, hogy a vámok és adók nem téríthetők vissza.

Kérjük, vedd figyelembe azt is, hogy ha a szállítási cím az EU-n kívüli országban van, akkor automatikusan importőr leszel. Ez azt jelenti, hogy megrendelésedet rendszerint a vámhatóságnál őrzik meg, amikor megérkezik az országába, és várja, hogy az importőr (Te) megtérítsd a vámokat és az adókat. A 320DTLA nem vállal felelősséget ezen költségek megfizetéséért. A megrendeléseket DHL-el szállítjuk, DAP (Delivery at Place) szolgáltatás használatával.

Kérjük, lépj kapcsolatba a helyi vámhivatallal, ha további információra van szükséged a vámokról és adókról. Vagy használd ezt az oldalt a számításhoz:

Import Duty Calculator - SimplyDuty

5. Meggyorsíthatom a szállítást?

Jelenleg csak általános szállítást kínálunk, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy megrendelésedet minél hamarabb eljuttassuk hozzád. Alig várjuk, hogy láthassuk a 320DTLA szettedben!

VISSZATÉRÍTÉSEK ÉS CSERÉK

1. Mi a visszaküldési szabályzat?

Bár reméljük, hogy minden nálunk vásárolt terméket szeretni fogsz, van visszaküldési szabályzatunk arra az esetre, ha nem vagy 100%-ig elégedett a vásárlással.

A megrendelés kézhezvételétől számított 14 napon belül örömmel fogadjuk a még el nem hordott, mosatlan, címkével ellátott termékeket. Miután visszaküldted és a visszaküldést és megerősítettük, a visszatérítést az eredeti fizetési módon dolgozzuk fel, kezdeményezzük a cserét, vagy kérjük a bolti jóváírást. Sajnos nem tudunk ingyenes visszaküldési címkét ajánlani a visszaküldéshez.

Ha bármi kérdésed merült fel visszaküldéssel kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot a contact@320dtla.com e-mail címen.

2. A visszatérítés feltételei

A termékeket a megrendelés kézhezvételétől számított 14 napon belül kell visszaküldeni

Minden eredeti címkét csatolni kell

A terméket (termékeket) viselés nélkül, és eredeti állapotban kell visszaküldeni

A visszaküldésnek tartalmaznia kell az eredeti számlát és a visszaküldési űrlapot.

Ha a terméket EU-n kívülről küldöd vissza, akkor visszaküldésnek tartalmaznia kell az eredeti számlát és a visszaküldési űrlapot. Egyéb esetben nem szükséges. 

3 Visszaküldési űrlap

Hogyan kell helyesen kitölteni a visszaküldési űrlapot

Töltsd ki átvételi címet és elérhetőségeidet

Add meg az eredeti rendelésszámot

Írd be azokat a termékeket, amiket vissza szeretnél küldeni, hivatkozz az eredeti számlára

Add hozzá a visszaküldött tételek értékét. Kérjük, ügyelj arra, hogy a helyes értéket add hozzá (mindig az eredeti számlára hivatkozz). Ha az EU-n kívülről érkezik, és nem adod meg a helyes értéket, kérjük, vedd figyelembe, hogy a csomag nem léphet be vám- és adómentesen. A 320DTLA nem vállal felelősséget ezen költségek megfizetéséért.

Fürdőruha és body: Kérjük, vedd figyelembe, hogy minden címkét és higiéniai betétet fel kell csatolni ahhoz, hogy a visszaküldés elfogadható legyen. A visszaküldést elutasíthatjuk, ha a termék megsérült, vagy hiányzik belőle a címke/bélés.

MÉRETEZÉS

1. Mi a méretem?

Javasoljuk, hogy mérőszalagot használj a tökéletes méret megtalálásához. IHa két méret között vagy mérettáblázatunk szerint, javasoljuk a lefelé méretezést a tökéletesebb illeszkedés érdekében, vagy a lazább illeszkedés érdekében a felfelé méretezést. Ha még mindig nem vagy biztos a méretedben, írj nekünk a contact@320dtla.com e-mail címre, és örömmel segítünk. 

Fontos megjegyzés: a leszorítós darabok kissé szorosak lehetnek az első viseletkor, de ez teljesen normális.

2. Minden szín ugyanolyan érzetű és viseletű anyagból készül?

Észreveheted, hogy egyes színeinknek más a tapintása. Minden szín egyedi festési folyamaton megy keresztül, ami azt eredményezi, hogy egyesek kissé rugalmasabbak, mint mások - de biztos lehetsz benne, hogy minden színünk ugyanazt a tömörítést és minőséget hordozza.

ÍGY GONDOSKODJ A TERMÉKEIDRŐL

1. Hogyan mossam, kezeljem a termékeket?

Mosás 40°C-on vagy alatta. Mosás csak azonos színű ruhákkal ajánlott. Vegytisztítás használata tilos. Nem fehéríthető. Szárítógép használata tilos. Vasalás alacsony hőfokon (110 °C).

FENNTARTHATÓSÁG

1. Minden termék környezetbarát?

Igen, minden termékünk környezetbarát, nagyrészt újrahasznosított anyagból készül.

Összetétel - Leggings + melltartó + overál: 85 % poliamid 15 % elasztán

2. Hogyan alakítjátok át a régi vizes palackokat ruhákká?

Tudtad, hogy szinte minden szintetikus aktív ruházat műanyagból készül? Mi olyan anyagokat használunk fel a szövetekhez, amelyek egyébként eltömítenék a hulladéklerakókat és szennyeznék a földet. Minden azzal kezdődik, hogy a 100% -ban üres és használat utáni palackokról eltávolítják a címkéiket, milliárd apró zsetonokká zúzzák, majd addig mossák, amíg szikrázóan tiszták nem lesznek.

Egy csomó tudományos eljárás, például „polimerizáció” után a műanyag puha, újrahasznosított fonal lesz, amely egyrészt kiküszöböli a kőolajszükségletet, ugyanakkor eltünteti a vizespalackokat a hulladéklerakókról.

3. Hol készülnek a termékek?

Valamennyi textilünk újrahasznosított anyagokból készül a magyarországi telephelyen. Nagyon szorosan együttműködünk atelierünkkel és varrónőinkkel, és garantáljuk a méltányos béreket, a biztonságos és egészséges körülményeket, valamint elutasítjuk a kényszer- vagy gyermekmunkát.

KEDVEZMÉNYEK ÉS KUPONKÓDOK

1. Hol található a kuponkódom?

Ha feliratkoztál hírlevelünkre, figyeld, hogy e-mailben megkaptad-e kedvezménykódunkat. Azt is javasoljuk, hogy minden esetben ellenőrizd a spam mappát!

Ha nem találod, lépj kapcsolatba a contact@320dtla.com címen!

2. Hogy lehet legkönnyebben tájékozódni az akciókról, új termékekről?

Csatlakozz hírlevelünkhöz itt.

Követhetsz minket az Instagramon, a Facebookon és a Linkedin-en is.

KARRIER

1. Lehet jelentkezni gyakornoknak?

Linkedin oldalunkon mindig megosztunk nyitott pozíciókat és szakmai gyakorlatokat. Úgy érzed, hogy nagyszerűen kiegészítenéd csapatunkat? Írj nekünk e -mailt a contact@320dtla.com címre.

Kosár

Nincsen több elérhető termék

A kosarad jelenleg üres.