This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

50.000 FT FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS

SZÁLLÍTÁS A VILÁG MINDEN TÁJÁRA!

SZÁLLÍTÁS

1. Hova szállítunk?

FEDEX-en keresztül a világ minden tájára szállítunk, pár kivételtől eltekintve, amelyek a következők:

Oroszország, Ukrajna, Azerbajdzsán, Bahrein.

Ha Magyarországra rendelsz, a GLS viszi ki a csomagodat.

Ezen felül van lehetőséged átvenni a csomagot Budapest Flagship Store üzletünkben ('In-Store pick-up'). Cím: 1052. Bp. Szervita tér 8.

Fontos megjegyzés: A terméket a rendelés leadásától számítva 14 napon belül van lehetőséged átvenni. Az át nem vett termékek ára ezután automatikusan visszautalásra kerül!

2. Módosítható a már leadott rendelés?

Fel nem adott rendelés esetén tudjuk módosítani a rendelést vagy szállítási címet.

A már feladott rendelésnél (amelyről kapsz értesítést) a szállítási címet tudjuk módosítani.

Minden esetben a contact@320dtla.com email címen lépj velünk kapcsolatban, ahol 48 órán belül válaszolunk!

3. Mennyibe kerül a szállítás?

A termékeket standard szállítással küldjük ki (5-7 munkanap).

MAGYARORSZÁGON BELÜL

- 50.000 Ft-ig: 1.700 Ft

- 50.000 Ft felett INGYENES

EU (kivéve Norvégia)

- €100-ig (~35.000 Ft): € 12 (~4.200 Ft)

- €100 (~ 35.000 Ft) - €200 (~70.000 Ft) között: € 15 (~5.250 Ft)

- €200 felett INGYENES

UK

- €100-ig (~35.000 Ft): € 20 (~7.000 Ft)

- €100 (~ 35.000 Ft) - €200 (~70.000 Ft) között: € 25 (~8.750 Ft)

- €200 felett INGYENES

USA és KANADA

- €100-ig (~35.000 Ft): € 20 (~7.000 Ft)

- €100 (~ 35.000 Ft) - €200 (~70.000 Ft) között: € 30 (~10.500 Ft)

- €200 felett INGYENES

A VILÁG TÖBBI RÉSZÉRE

- €100-ig (~35.000 Ft): € 25 (~8.750 Ft)

- €100 (~ 35.000 Ft) - €200 (~70.000 Ft) között: € 40 (~14.000 Ft)

- €200 felett INGYENES

4. Kell-e fizetnem extra adót a termék vámkezelése után?

Ha az EU-ban élsz, a szállításokat DDP (Delivery Duty Paid) rendszeren szállítják, így nem fizetsz további díjakat, amikor megrendelésed kiszállítják, vagy átlépik a határt. A vámokat és adókat közvetlenül a szállítási költségekbe számítják, és figyelembe vesszük a kijelentkezéskor fizetett teljes árban. Felhívjuk figyelmedet ugyanakkor, hogy ez azt jelenti, hogy a vámok és adók nem téríthetők vissza.

Kérjük, vedd figyelembe azt is, hogy ha a szállítási cím az EU-n kívüli országban van, akkor automatikusan importőr leszel. Ez azt jelenti, hogy megrendelésedet rendszerint a vámhatóságnál őrzik meg, amikor megérkezik az országába, és várja, hogy az importőr (Te) megtérítsd a vámokat és az adókat. A 320DTLA nem vállal felelősséget ezen költségek megfizetéséért. A megrendeléseket FEDEX-el szállítjuk, DAP (Delivery at Place) szolgáltatás használatával.

Kérjük, lépj kapcsolatba a helyi vámhivatallal, ha további információra van szükséged a vámokról és adókról. Vagy használd ezt az oldalt a számításhoz:

Import Duty Calculator - SimplyDuty

5. Meggyorsíthatom a szállítást?

Jelenleg csak standard szállítást kínálunk, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy megrendelésedet minél hamarabb eljuttassuk hozzád. Alig várjuk, hogy láthassuk a 320DTLA szettedben!

VISSZATÉRÍTÉSEK ÉS CSERÉK

1. Visszaküldési szabályzat és feltételei

Bár reméljük, hogy minden nálunk vásárolt terméket szeretni fogsz, azonban ha nem vagy 100%-ig elégedett a vásárlással, a rendelés kézhezvételétől számított 14 napon belül van lehetőséged elállni a vásárlástól.

Csak hordatlan, mosatlan, címkével ellátott termék visszaküldésére van lehetőség.

Ehhez nincs más dolgod, mint kitölteni a visszaküldési űrlapunk (a következő pontban megtalálod a formátumot) és visszajuttatni a rendelést a 1052. Budapest, Szervita tér 8. címre. Ezt megteheted futárral vagy személyesen. A visszaküldés költségei a vásárlót terhelik.

Ha a terméket EU-n kívülről küldöd vissza, akkor visszaküldésnek tartalmaznia kell az eredeti számlát is.

Miután visszaküldted és a visszaküldést megerősítettük, a visszatérítést az eredeti fizetési módon dolgozzuk fel 3-5 munkanapon belül.

Ha bármi kérdésed merült fel visszaküldéssel kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot a contact@320dtla.com e-mail címen.

2. Visszaküldési űrlap

Hogyan kell helyesen kitölteni a visszaküldési űrlapot

Töltsd ki az átvételi címet és elérhetőségeidet.

Add meg az eredeti rendelésszámot.

Írd be azokat a termékeket, amiket vissza szeretnél küldeni, hivatkozz az eredeti számlára.

Add hozzá a visszaküldött tételek értékét. Kérjük, ügyelj arra, hogy a helyes értéket add hozzá (mindig az eredeti számlára hivatkozz).

Ha az EU-n kívülről érkezik, és nem adod meg a helyes értéket, kérjük, vedd figyelembe, hogy a csomag nem léphet be vám- és adómentesen. A 320DTLA nem vállal felelősséget ezen költségek megfizetéséért.

Fürdőruha és body:

Ezen termékeket higiéniai okokból nem áll módunkban cserélni.

MÉRETEZÉS

1. Mi a méretem?

Javasoljuk, hogy használj mérőszalagot a tökéletes méret megtalálásához. Ha két méret között vagy mérettáblázatunk szerint, javasoljuk a lefelé méretezést a tökéletesebb illeszkedés érdekében, vagy a lazább illeszkedés érdekében a felfelé méretezést.

Ha még mindig nem vagy biztos a méretedben, írj nekünk a contact@320dtla.com e-mail címre, és örömmel segítünk. 

Fontos megjegyzés: a leszorítós darabok kissé szorosak lehetnek az első viseletkor, de ez teljesen normális.

2. Minden szín ugyanolyan érzetű és viseletű anyagból készül?

Észreveheted, hogy egyes színeinknek más a tapintása. Minden szín egyedi festési folyamaton megy keresztül, ami azt eredményezi, hogy egyesek kissé rugalmasabbak, mint mások - de biztos lehetsz benne, hogy minden színünk ugyanazt a tömörítést és minőséget hordozza.

ÍGY GONDOSKODJ A TERMÉKEIDRŐL

1. Hogyan mossam, kezeljem a termékeket?

Mosás 30°C-on vagy alatta. Mosás csak azonos színű ruhákkal ajánlott. Vegytisztítás használata tilos. Nem fehéríthető. Szárítógép használata tilos. Vasalás alacsony hőfokon (110 °C).

Két színállású termékeknél, amelyben fehér szerepel (OFF-WHITE/OCEAN BLUE és OFF-WHITE/BLACK) színfogó használata javasolt.

FENNTARTHATÓSÁG

1. Minden termék környezetbarát?

Igen, minden termékünk környezetbarát, nagyrészt újrahasznosított anyagból készül.

Összetétel: 85 % poliamid 15 % elasztán

FALL/WINTER 2021 KOLLEKCIÓ:
ÚJRAHASZNOSÍTOTT POLIÉSZTER (RCY1-RCY10) 

Ez egy erős, mégis rugalmas anyag, ami edzés közben összetart, kényelmet biztosít, légáteresztő hatású és kellemes airbrush hatást is ad megjelenésednek, miközben 4 féle stretch tulajdonságával követni tudja a mozdulataidat.

SPRING/SUMMER 2022 KOLLEKCIÓ:

Anyag súlya: 190 gramm

NARANCSSÁRGA SZÍN: OEKO-TEX CERTIFIED anyagszálból készült

FEKETE SZÍN: ÚJRAHASZNOSÍTOTT POLIÉSZTER (RCY1-RCY10) 

2. Hogyan alakítjátok át a régi vizes palackokat ruhákká?

Tudtad, hogy szinte minden szintetikus aktív ruházat műanyagból készül? Mi olyan anyagokat használunk fel a szövetekhez, amelyek egyébként eltömítenék a hulladéklerakókat és szennyeznék a földet. Minden azzal kezdődik, hogy a 100% -ban üres és használat utáni palackokról eltávolítják a címkéiket, milliárd apró zsetonokká zúzzák, majd addig mossák, amíg szikrázóan tiszták nem lesznek.

Számos tudományos eljárás, például „polimerizáció” után a műanyag puha, újrahasznosított fonal lesz, amely egyrészt kiküszöböli a kőolajszükségletet, ugyanakkor eltünteti a vizes palackokat a hulladéklerakókról.

3. Hol készülnek a termékek?

Valamennyi textilünk újrahasznosított anyagokból készül a magyarországi telephelyen. Nagyon szorosan együttműködünk atelierünkkel és varrónőinkkel, és garantáljuk a méltányos béreket, a biztonságos és egészséges körülményeket, valamint elutasítjuk a kényszer- vagy gyermekmunkát.

KEDVEZMÉNYEK ÉS KUPONKÓDOK

1. Hol található a kuponkódom?

Ha feliratkoztál hírlevelünkre, figyeld, hogy e-mailben megkaptad-e kedvezménykódunkat. A spam mappát minden esetben ellenőrizd.

Ha nem találod, lépj kapcsolatba a contact@320dtla.com címen!

2. Hogy lehet legkönnyebben tájékozódni az akciókról, új termékekről?

Csatlakozz hírlevelünkhöz itt.

Követhetsz minket az Instagramon, a Facebookon és a Linkedin-en és Tiktokon is.

KARRIER

1. Lehet jelentkezni gyakornoknak?

Linkedin oldalunkon mindig megosztunk nyitott pozíciókat és szakmai gyakorlatokat. Úgy érzed, hogy nagyszerűen kiegészítenéd csapatunkat?

Írj nekünk e -mailt a contact@320dtla.com címre.

AJÁNDÉKKÁRTYA SZABÁLYZAT

1. Ajándékkártya felhasználási feltételek

Az utalvány felhasználása az vásárlási utalványon feltüntetett határidőhöz (90 nap) és helyhez (320DTLA Budapest Flagship Store) kötött.

A vásárlási utalvány bárkire szabadon átruházható.

A vásárlási utalvány tulajdonosa jogosult az utalvány beváltásával a felhasználási időszakon belül a 320DTLA üzleteiben, az ajándék utalvány kibocsátási értékén árut vásárolni.

A vásárlási utalvány tulajdonosának azt kell tekinteni, akinek az utalvány a birtokában van. A kibocsátó, illetve a felhasználási hely nem vizsgálja az utalvány tulajdonjogát.

A vásárlási utalvány érvényesítése azzal valósul meg, hogy értékesítéskor élesítésre kerül a kibocsátó rendszerében, valamint az utalványra felkerülnek az érvényességet igazoló információk.

Az vásárlási utalvány felhasználása azzal valósul meg, hogy az utalványt a vásárló az áru/szolgáltatás ellenértékének egészben vagy részben történő kiegyenlítésére a felhasználási helynek átadja.

A vásárlásra, minden egyéb tekintetben ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a pénz felhasználásával történő vásárlás igénybevétele esetén.

A vásárlási utalvány kibocsátási értékénél kisebb értékű áru megvásárlása vagy szolgáltatás igénybevétele esetén az érték és a kibocsátási érték közötti különbség készpénzben nem téríthető vissza a vásárlónak.

Az utalvány készpénzre nem váltható, érvényes vagy érvénytelen utalvány visszavásárlására a kibocsátó nem nyújt lehetőséget.

Mivel az utalvány készpénz helyettesítő eszköz, vásárláskor a felhasználás helye (üzlet) minden esetben a termék teljes összegéről állítja ki a bizonylatot/számlát.

A vásárlási utalvány csak sérülésmentes utalvány lehet.  A sérült, vagy hiányos ajándék utalvány nem használható fel.

A felhasználás határidejének lejárta utána a fel nem használt utalványok érvényüket veszítik, visszaváltásra vagy hosszabbításra a kibocsátó nem nyújt lehetőséget.

A 320DTLA Kft. a felhasználási szabályzat módosításának jogát fenntartja,  az aktuális feltételeket honlapján és pénztáraiban közzéteszi. 

Kosár

Nincsen több elérhető termék

A kosarad jelenleg üres.