HU/EN

RÓLUNK

Küldetésünk, hogy felborítsuk a sportruházatról alkotott gondolkodásodat. 

Sportruházat, ami olyan tökéletes, hogy sosem akarod majd levenni. A teljesítményt a kényelemmel keverjük minden termékünkben - így akár edzés közben izzadsz, kutyát sétáltatsz, ebédelsz, a gyerekeidet viszed az iskolába, vagy kirándulni mész gondolhatsz a 320DTLA-ra mint az egész napos viseletedre. Környezetbarát sportruházatunkban csak a cipődet kell lecserélned a nap folyamán. 
Ezek a célok inspirálnak minket a 320DTLA-nál. Los Angelesből Budapestig.

Hogy miért 320? Beavatunk Téged is! Tudjuk, hogy az élet sport, ezért minden helyzetre aktív ruházatot készítettünk. 

3
Street

Alacsony intenzitású tevékenységekhez, olyan napokra, amikor nem tervezel edzeni, de fel vagy rá készülve.

2
Sport

Fitness anyagból készült termékek, közepes és magas intenzitású sport tevékenységekhez, olyan napokra amikor izzadni tervezel.

0
Lounge

Olyan napokra amikor csak a kényelem lebeg a szemed előtt.A TERVEZŐ

Rebeka egész életében foglalkozott egészséges életmóddal, sporttal, testével és elméjével. Mindig is fontos volt számára saját testében kényelmesen érezni magát, és olyan termék családot hozott létre, amiben alig várjuk, hogy felébredjünk és hordhassuk. 

Rebeka Budapesten született és nőtt fel, húszas éveiben Los Angelesbe költözött, és az FIDM-en végzett mint divattervező. Ezután Los Angelesben dolgozott helyi tervezőknél, majd úgy döntött, hogy Európában szeretné meghonosítani saját márkáját és a Los Angelesi életstílust hazahozta. 

Budapesten indította el 320DTLA néven saját sportruházati márkáját 2019-ben. Rebeka szereti a színeket, a kényelmet és a funkcionalitást. Olyan nőknek és férfiaknak tervez, akiknek mozgalmas a napjuk, kényelmesen akarnak öltözni de jól akarnak kinézni. Ez a 320DTLA küldetése. FENNTARTHATÓSÁG

Bár még hosszú út áll előttünk, a fenntarthatóságot folyamatosan szem előtt tartjuk a fejlesztési folyamat során. Hero fekete szövetünk 100% -ban újrahasznosított műanyag palackokból készült fenntartható módon, és amire eddig szemétként tekintettünk, kincs-anyaggá változtatja. 
Powered by AZEXO Shopify page builder