This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

320DTLA

INGYENES SZÁLLÍTÁS 50.000 FT FELETT

RÓLUNK

Küldetésünk, hogy felborítsuk a sportruházatról alkotott gondolkodásodat.

Sportruházat, ami olyan tökéletes, hogy sosem akarod majd levenni. A teljesítményt a kényelemmel keverjük minden termékünkben - így akár edzés közben izzadsz, kutyát sétáltatsz, ebédelsz, a gyerekeidet viszed az iskolába, vagy kirándulni mész, gondolhatsz a 320DTLA-ra mint az egész napos viseletedre. Környezetbarát sportruházatunkban csak a cipődet kell lecserélned a nap folyamán. Ez inspirál minket a 320-nál Los Angelesből Budapestig.

Hogy miért 320? Beavatunk Téged is! Tudjuk, hogy az élet sport, ezért minden helyzetre aktív ruházatot készítettünk. 

3 Street
Alacsony intenzitású tevékenységekhez, olyan napokra, amikor nem tervezel edzeni, de fel vagy rá készülve.

2 Sport
Fitness anyagból készült termékek, közepes és magas intenzitású sport tevékenységekhez, olyan napokra amikor izzadni tervezel.

0 Lounge
Olyan napokra amikor csak a kényelem lebeg a szemed előtt.

A TERVEZŐ

Rebeka egész életében foglalkozott az egészséges életmóddal, sporttal, a testével és az elméjével. Mindig is fontos volt számára, hogy jól érezze magát a bőrében, és olyan termékcsaládot hozott létre, amiben alig várjuk, hogy mozogni induljunk, majd a nap folyamán a teendőinket végezzük.

Budapesten született és nőtt fel, húszas éveiben Los Angelesbe költözött, és az FIDM-en végzett mint divattervező. Ezután Los Angelesben dolgozott helyi tervezőknél, majd úgy döntött, hogy Európában szeretné meghonosítani saját márkáját és a Los Angeles-i életstílust hazahozta. Így született meg saját márkája, a 320DTLA 2019-ben.

Rebeka szereti a színeket, a kényelmet és a funkcionalitást. Olyan nőknek és férfiaknak tervez, akiknek mozgalmas a napjuk, kényelmesen akarnak öltözni mégis jól is akarnak kinézni.

Kosár